Een Nederlandstalige kapper op Ibiza is zo gevonden

Er zijn tal van Nederlands die eens in de zoveel tijd een vlucht naar de Balearen maken en neerstrijken op het prachtige Ibiza. Sommigen komen hier niet alleen voor vakantie maar verblijven hier voor een langere periode of hebben hier een tweede huis. Het leven op het eiland is natuurlijk ontzettend aangenaam, maar wanneer je hier voor het eerst heengaat moet je natuurlijk ook een hoop praktische dingen nog uitvogelen en ontdekken. Zo is het bijvoorbeeld handig dat je ook een kapper weet te vinden. Kapper op Ibiza is een absolute uitkomst voor iedereen die het eiland bezoekt en Nederlandstalig is.

 

Meertalige kapper

Ibiza is niet alleen een eiland voor feesten en uit je dak gaan, maar ook een eiland voor artiesten en kunstenaars om uit te rusten en je te laten inspireren. Zo is ook Kristina hier terechtgekomen na via meerdere omwegen door verschillende Europese landen als kapper en kunstenaar veel van de wereld gezien te hebben. Kristina spreekt naast het Nederlands ook Engels, Bulgaars en Duits en je bent dan ook van harte welkom om je buitenlandse vrienden mee te nemen naar de Kapper Ibiza.

 

Er mooi uitzien tijdens je verblijf op Ibiza

Het motto van Kapper op Ibiza is niet simpelweg een coupe soleil te knippen, maar om samen te zoeken en afstemming te vinden voor het mooiste resultaat passend bij jouw wensen en jou haar. Er is daarbij van alles mogelijk en naast het knippen kan er uiteraard ook geverfd worden. Een belangrijk aspect dat hierbij altijd in acht wordt genomen is natuurlijk de kleur van het haar, maar ook de vorm van het gezicht, omdat dit van invloed is op de uiteindelijke uitstraling. Ibiza is een eiland waar mensen er graag mooi uitzien en met de hulp van Kapper op Ibiza hoef ook jij je hier geen enkele zorgen over te maken.

 

Aan locatie niet gebonden

Naast het feit dat je met een Nederlandstalige kapper gewoon een stuk makkelijker praat en dus ook lekker kan kletsen, is het natuurlijk ook een stuk makkelijker om goed uit te leggen hoe je jouw haar geknipt wil hebben. Het prettige aan het samenwerken met Kapper op Ibiza, is ook dat je niet afhankelijk bent van een locatie en je zowel in de salon, maar ook bij je thuis of op je tijdelijke accommodatie kan laten knippen.