Over ons

Over ons

We vinden het fijn dat u de tijd neemt om kennis met ons te maken. Ons team bestaat uit specialisten voor alle onderwerpen die te maken hebben met het stylen, verzorgen en kleuren van haar.

We stellen jou centraal in alles wat we doen en willen dat je met elke medewerker in onze salon een unieke kapperservaring beleeft, waarbij jij je helemaal op je gemak voelt.

Bent u nog geen klant in onze salon, dan verwelkomen wij u graag persoonlijk in onze geklimatiseerde salon.

consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. 

Dit ben ik

Een paar jaar geleden ben ik de professionele wereld ingegaan, waar ik in verschillende salons mijn ervaring heb kunnen opdoen. In 2015 heb ik mijn masterexamen met goed gevolg afgelegd en daarmee de koers uitgezet voor het starten van mijn eigen bedrijf. “Godzijdank had ik het geluk om een ​​geschikt bedrijfspand voor mij te vinden in mijn geboorteplaats Mijdrecht!”

Ondanks mijn zwangerschapsverlof met mijn geweldige dochter Mia en de steun van mijn familie, kon ik eindelijk zeggen “het is bijna zover”. Na een inspannende plannings- en bouwfase, ben ik blij mijn winkel in januari 2018 in het centrum van Mijdrecht (naast de apotheek) te kunnen openen.

Mijn medewerkers en ik kijken ernaar uit u in de watten te leggen.

Wij bieden alles op het gebied van haar- en schoonheidsverzorging, inclusief opsteekkapsels en make-up voor bruiloften en ballen, hairextensions, de laatste kleurtrends, maar ook knip- en scheertechnieken.

In de toekomst willen we ook graag een of ander mooi evenement organiseren in onze salon.